Workshop I Growfunding/Antwerpen (26/10/2016, 19u-22u)

Tijd: 
maa, 24/10/2016 - 09:55
Datum Evenement: 
woe, 26/10/2016 - 19:00 - 22:00

Via een open projectoproep konden alle Antwerpenaren hun projectidee voor Antwerpen indienen. Maar liefst 40 projecten werden ingediend. Zij moeten de komende weken hard aan de slag om hun growfundingcampagne voor te bereiden. Te beginnen nu woensdag. 

Iedereen die zich aangemeld heeft mag van ons starten. We willen iedereen zo goed mogelijk ondersteunen bij de verdere uitwerking van hun idee tot project, bij het opmaken van een communicatiecampagne, ... Er zijn twee workshops waar Growfunding/Antwerpen tekst en uitleg zal geven, waar we samen aan de slag gaan.  Deze workshops zijn VERPLICHT voor diegenen die effectief een campagne willen lanceren via Growfunding/Antwerpen. 

  • Workshop 1: Van idee tot Growfunding-project. Op 26 oktober om 19u in Buurthuis deBuurt, Van Schoonhovenstraat 35-37, 2060 Antwerpen.
  • Workshop 2: Hoe Bouw je een communicatieplan op? Deze workshop is een vervolg op de eerste, ook verplicht voor mensen die een growfundingcampagne willen opzetten. Op 10 november om 19u in Buurthuis deBuurt, Van Schoonhovenstraat 35-37, 2060 Antwerpen.

Lancering Growfundingprojecten/campagnes vanaf december 2016 tot eind februari 2017. Ook na de workshops en tijdens je campagne kan je (gratis) rekenen op onze ondersteuning en ons advies!

Volg ons via www.facebook.com/GrowfundingAntwerpen. Dank om Growfunding/Antwerpen mee bekend te maken!

Growfunding is een vernieuwende vorm van crowdfunding. Vanuit de onderbuik van de stad borrelen tal van inspirerende ideeën en experimentele projecten op. Via het systeem van attenties en donaties brengt het projecthouders en donateurs samen rond een concreet project in hun stad. Laat je alvast inspireren door projecten op www.growfunding.be.

Growfunding/Antwerpen is een pilootproject op initiatief van Antwerpen aan’t woord vzw en werd mogelijk gemaakt dankzij de Burgerbegroting van het district Antwerpen. Hiervoor werken we samen met betrokken Antwerpenaren, sociale organisaties, district en stad Antwerpen, Antwerpse ondernemers, …