Vliegend districtscollege

De nieuwe bestuursploeg van het district Antwerpen wil graag kennismaken met zijn bewoners. Daarom worden alle inwoners van het district Antwerpen uitgenodigd op één van de negen vliegende colleges. Na een korte voorstelling van het distictscollege krijgen ze de kans de schepenen te spreken over hete hangijzers in hun wijk. 

Om de vliegende colleges vlot te laten verlopen kunnen inwoners vooraf vragen en opmerkingen achterlaten. Waar mogelijk zullen de bevoegde schepenen hierover voor het inspraakmoment de nodige informatie inwinnen. Op http://www.stadindialoog.be/project/het-vliegend-college kunnen inwoners ook de dialoog aangaan met buurtbewoners, ze kunnen er hun mening delen en informatie doornemen. Op de pagina staat een voorstelling van het districtscollege en het bestuursakkoord.

Na afloop van ieder vliegend college volgt een inhoudelijke terugkoppeling via deze website. Wanneer alle wijken bezocht zijn, maakt het district Antwerpen een digitale nieuwsbrief waarin de belangrijkste vragen en bezorgdheden die aan bod kwamen een antwoord krijgen. Constructieve ideeën kunnen mee worden opgenomen in het strategisch plan 2014 -2019. In de toekomst zal het districtsbestuur op regelmatige basis wijkvergaderingen organiseren. Zo houden zij de vinger aan de pols. 

Antwerpen aan't woord zal dit mee opvolgen en mee zoeken hoe de samenwerking tussen burger en politiek de komende jaren een succes kan worden... De aanpak op wijkniveau is in ieder geval heel boeiend!

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.