Van gedachten wisselen over cultuur in Deurne

Laat u graag uw stem horen over het culturele landschap en aanbod in het district Deurne? Kom dan op zaterdag 21 oktober 2017 tijdens het eerste cultureel ontmoetingsmoment van gedachten wisselen met andere cultuurliefhebbers.

Bent u een cultuurliefhebber?

Gaat u wel eens naar voorstellingen, tentoonstellingen, een museum, de film of bezoekt u vaak de bibliotheek? Bent u zelf creatief als kunstenaar, organiseert u evenementen of bent u actief in een cultuurvereniging? Laat u graag uw stem horen over het culturele landschap en aanbod? Dan
is deze cultuurbrunch en ontmoetingsmoment zeker iets voor u.

Cultureel ontmoetingsmoment

Het district, het cultuurcentrum en de bib moeten altijd de vinger aan de pols houden en willen weten wat er leeft bij hun publiek. Wie mee wil nadenken over hoe het culturele leven in Deurne er binnen enkele jaren moet uitzien, is welkom op een eerste (gratis) cultureel ontmoetingsmoment in het cultuurcentrum van Deurne, Frans Messingstraat 36.

Met een lunchbroodje in de hand wisselt u van gedachten met andere cultuurliefhebbers en kan u naar hartenlust netwerken. Een professionele moderator zorgt ervoor dat de beste ideeën komen bovendrijven en peilt naar u verdere engagement op cultureel vlak.

GRATIS toegang, maar inschrijving wel verplicht.

Inschrijving en verdere info via deze link: https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-deurne-1/nieuws/van-gedac...

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.