Uitnodiging workshop samentuinen "Community & Communicatie"

Vorig jaar hebben we 10 buurten van het district Antwerpen ondersteund bij de opstart van een samentuin. Een samentuin is natuurlijk meer dan alleen zaaien, planten en kweken. Het "community en communicatie" luik is in een samentuin minstens even belangrijk. Vragen zoals : "hoe maken we buurtbewoners meer betrokken bij de tuin?" ; "hoe vormen we een hecht tuinteam?" ; "hoe kunnen we onze samentuin verduurzamen?" hebben te maken met interne en externe communicatie en het uitbouwen van een tuin-community.

Om Antwerpse samentuinders op weg te helpen in het vinden van antwoorden op bovenstaande vragen... nodigen we ze van harte uit. Deze vormings- en intervisie workshop gaat door op dinsdagavond 13 juni in Buurthuis deBuurt, Van Schoonhovenstraat 35-37 in 2060 Antwerpen. We verwelkomen iedereen om 19u30 en ronden af om 22u. Het gaat voor alle duidelijkheid om een éénmalige workshop.

Samentuinders zijn van harte welkom om met een aantal tuiniers om deel te nemen. Graag ten laatste tegen 21 mei een seintje wie van jullie er bij zal zijn en met hoeveel deelnemers zodat wij alles goed kunnen plannen en organiseren.

We proberen een mix te maken van 'groentjes' en 'gevorderde tuiniers' om een zo breed mogelijke scope aan antwoorden, oplossingen, ideeën, inspiratie te kunnen bieden. Deze workshop is ook de ideale gelegenheid om je tuin-netwerk uit te breiden. Dus stuur deze invitatie zo snel mogelijk door naar de leden van jouw tuinteam ... en wij nodigen zelf een aantal gevorderde samentuinders van andere tuinen uit om hun ervaring en kennis met jullie te komen delen.

Vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen via eef(at)antwerpenaantwoord.be.

Dit vormingsaanbod voor nieuwe samentuinen is mogelijk gemaakt dankzij de Burgerbegroting District Antwerpen.

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.