Uitnodiging feestelijke herlancering Plan A

Na een welverdiend zomerreces gaat Plan A weer uit de startblokken. We nodigen je graag uit voor onze feestelijke herlancering op 9 oktober om 20 u in Het Steen. Je mag rekenen op een hapje en een drankje, een toelichting over onze A-plannen en een voorproefje van de eerste Plan Avond.

Op 9 oktober geven we immers ook het startsein voor onze tweewekelijkse Plan Avonden. In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zal Plan A via deze vrijblijvende bijeenkomsten ideeën verzamelen voor het Pact van A – onze breedgedragen engagementsverklaring van onderuit. We nodigen iedereen uit om ideeën voor te leggen aan de groep, op basis daarvan allianties aan te gaan en die ideeën eventueel samen uit te werken tot een concreet plan.

Maar er is meer. Tegelijkertijd zullen we rond de meest wervende ideeën immers geregeld een symbolische actie opzetten. Plan A wil niet alleen nadenken, maar ook doén en tonen dat de stad wel degelijk anders kan. Daarnaast organiseren we ook Plan Ateliers en uiteraard komt er voor de zomer ook nog eens een Grote Omarming.

Benieuwd naar hoe dat er allemaal concreet uit zal zien? Zin om mee te doen? Of gewoon nieuwsgierig naar wat er leeft in je stad? Kom af! We kijken ernaar uit je te zien op 9 oktober.

Hartelijke groet,

Het A-team
Karolien, Wietse, Ali, Katrien, Wouter, Jan, Joke, Sarah, Ciska, Ida en Steven

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.