Team

Koen Wynants woont in Antwerpen-Noord en is sinds 2008 actief bij Antwerpen aan 't woord. Hij werkt het liefst samen met veel verschillende mensen. Hij gelooft immers heel hard in samen de stad maken. Momenteel werkt hij o.a. aan de projecten Fietsnetwerk 2060 en Groene Ader Sint-Andries.

Eef Flo woont in Merksem en is sinds 2012 actief bij Antwerpen aan 't Woord. Ze is zeer creatief en zet haar talenten momenteel vooral in voor de projecten Breiwilligers en Voetgangersvriendelijkeheid 2060.

Marijke Smeets woont in Berchem en is sinds 2015 actief bij Antwerpen aan 't Woord. Haar passie is het ontwerpen en begeleiden van denk-, beslissings- en participatieprocessen en dat doet ze tijdens de projecten Zorg Samen Straten en Huistaakbegeleidingsforum.

Jochen Van den Eynde woont in Antwerpen-Noord. Mensen mobiliseren, maar ook de handen uit de mouwen steken, daar is hij goed in. Het project Tuinstraten is hem dan ook op het lijf geschreven.

Sarie Van der Aa woont in Borgerhout en is sinds 2017 actief bij Antwerpen aan 't Woord. Wanneer je verschillende mensen samenbrengt ontstaat er een chemie die ervoor zorgt dat ieders ideeën opgetild worden. Daar haalt ze haar energie uit. Ze zet zich momenteel in voor de projecten Samen in Actie voor Meer Voetgangersvriendelijkheid in 2060 en Sportkickstarter.