'Stadmakers' gezocht

't stad maken we samen. Dat bewijzen de talloze geëngageerde en gepassioneerde Antwerpenaren, bewonersgroepen, verenigingen, straatcomités, middenveldorganisaties, 100000 vrijwilligers, ondernemers, politici en ambtenaren die zich inzetten voor Antwerpen. Op zaterdag 16 november willen we al die mensen en hun initiatieven in de spotlights zetten. We zijn op zoek naar zo divers mogelijke initiatieven, van straat- tot stadsniveau, van 7 tot 77, en liefst voorbeelden uit alle hoeken van de stad, van Berendracht tot Hoboken.

Bedoeling is om Antwerpenaren gedurende een ganse dag te laten proeven van alle mogelijke manieren om mee 't stad te maken. Laat aan Antwerpen zien wat je voor de stad allemaal doet. Toon aan iedereen hoe jij mee 't stad beter maakt. En laten we zoveel mogelijk Antwerpenaren verleiden om zelf ook aan de slag te gaan.

Praktisch vragen we aan Antwerpenaren die mee 't stad maken om op zaterdag 16 november hun initiatief op een toffe, aantrekkelijke, creatieve manier in de kijker te zetten. Bij voorkeur zo actief mogelijk, waarbij de bezoekers echt uitgenodigd worden om mee te proeven, via een wandeling, een huiskamergesprek, een workshop of plaatsbezoek. Deelnemers bepalen zelf het format, het maximaal aantal deelnemers, de locatie en de tijdstippen. Je mag één maal je initiatief voorstellen of een aantal keer.

Wij leveren praktische ondersteuning, promotie en zorgen eventueel voor de inschrijvingen. ‘s Avonds bieden we alle deelnemers een groot feest aan in de gerestaureerde feestzaal van het Koninklijk Atheneum in Antwerpen.

Geïnteresseerd? Neem zo snel mogelijk met ons contact via 0473865503 of info(at)antwerpenaantwoord.be. Wij nemen vervolgens met u contact op voor verdere afspraken.

't stad maken we samen!  

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.