Save the date: 18/12 verzamelt Plan A ideeën rond Mobiliteit

Ook in de wintermaand december kan je je komen verwarmen in Het Steen. Met inspirerende ideeën en plannen voor Antwerpen, een hapje en een drankje, en veel ambience. Kom mee nadenken over de toekomst van onze Stad, met op 18 december een speciale Plan Avond rond het thema mobiliteit.

Voor de kerstvakantie begint, bezetten we nog tweemaal Het Steen. Telkens van 20u00 tot 22u30. Er wordt onder meer op volgende ideeën gebroed.

Maandag 4 December

Al heel wat Antwerpenaren zijn met fantastische initiatieven bezig. Vincent Bellinckx en Nemo Raes willen al deze leefbaarheids- en verduurzamings-initiatieven verzamelen op één kaart.

Terwijl de verkiezingskoorst al volop woedt, brengt Gamal Cheddad zijn idee over hoe we alle lagen van de bevolking een stem kunnen geven in de politiek.

Berichtjes, snapchats, tweets. Het kan allemaal wat te vluchtig en onpersoonlijk worden. Steven Wouters heeft een idee om de ouderwetse brief te heropwaarderen en komt hier meer over vertellen.

Maandag 18 December_Thema Mobiliteit
Dirk Lauwers denkt samen met verschillende middenveldorganisaties en actiecomités na over een Mobiliteitspact voor Antwerpen, en verzamelt ideeën over hoe we ons beter, veiliger en gezonder kunnen verplaatsen in onze stad.

Maandag 18 december komt Dirk Lauwers zelf enkele ideeën voorstellen op onze Plan Avond, en luistert hij naar de jouwe.
Heb je zelf een idee? Stuur het naar planvoora@gmail.com

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.