Praat mee over Scheldekaaien: Centrum en Schipperskwartier

 Vijf jaar geleden zaten we met meer dan 800 Antwerpenaren rond 97 verschillende dialoogtafels om na te denken over het Masterplan voor de Scheldekaaien. Daaruit kwamen 543 aanbevelingen waarmee de ontwerpers aan de slag gingen om het Masterplan verder uit te werken.
Nu er een visie is over de volledige 7 km lange Scheldekaaien komen de verschillende deelprojecten aan bod, waarbij telkens een plan in detail uitgewerkt wordt. We organiseerden de voorbije jaren al participatie over de deelprojecten Sint-Andries & Zuid en Droogdokkenpark. Nu is het deel Schipperskwartier & Centrum aan de beurt.
In een reeks tafelgesprekken (die allen doorgaan in de week van 16 tot en met 22 november) kan u in kleine groepjes van geïnteresseerden mee nadenken over de invulling van het openbaar domein op het stuk Scheldekaaien tussen het Loodswezen (in het noorden) en de busparking aan het Zuiderterras. Dit filmpje geeft een goed beeld van dit deelgebied.

Inschrijven Week van de dialoog
Wil u graag al meer weten over de randvoorwaarden en de mogelijke invullingen, schrijf u dan in voor een Kaaitafel via dit inschrijfformulier of via het nummer van de infolijn 03 22 11 333.

Wij hopen u terug te zien aan één van onze dialoogtafels.
Samen maken we een Kaaigoed plan!

Het Kaaienteam 

Antwerpen aan’t Woord, UNIZO Antwerpen-Stad, Beweging.net, AG VESPA en de stad Antwerpen

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.