Plan A is vertrokken! En wat nu?

PLAN A IS VERTROKKEN, EN HOE!

Wij hebben ongelooflijk genoten van het startweekend van Plan A, en afgaand op de vele warme en positieve reacties zijn wij niet de enigen!

We fietsten met 500 Antwerpenaren door de stad tijdens een XL-editie van de Critical Mass Bike Ride, kwamen met 800 fijne mensen eten, zingen en feesten in de Roma op Gastvrij Antwerpen, proefden van alle mogelijke alternatieven op Talternatief, genoten samen van de zondagmiddag op verschillende plaatsen in Antwerpen, net als van een boekpresentatie en filmvertoningen. Onvergetelijk was natuurlijk ook de Grote Omarming samen met 4000 Antwerpenaars, net als de boeiende lezingenreeks Stand van A én ons eerste officiële burgemeestersmoment.

MERCI om erbij te zijn of om Plan A vanop afstand te steunen!

Neem een kijkje op onze facebookpagina voor foto’s van het startweekend en bekijk o.a. de reportage over de Grote Omarming uit het VRT-journaal.

WEES WELKOM OP ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN:
• Zaterdag 20 mei, 9u30-14u, Coebergerstraat 35, 2018 Antwerpen
Programma:
- 9u30: Ontmoet mogelijke medestanders voor jouw idee of kom het idee van onze eerste burgemeesters versterken: wat is er nodig om dat idee concreter te maken? Elk idee voor A komt aan bod.
- 11u30: Samen evalueren we Plan A tot nog toe: hoe was onze aftrap eind april, wat kan er nog beter aan Plan A?
- 13u00: Gezellig napraten met soep en brood
Zet ook volgende afspraken alvast in je agenda:
• Zaterdag 17 juni, 9u30-14u, Zuiderpershuis : Plan van aanpak
• Zaterdag 26 augustus, 14u-20u, locatie volgt : Vervolgtraject & BBQ

PLAN A VERZAMELT IDEEËN VOOR DE TOEKOMST VAN A:

Er werden al meer dan 60 ideeën gedropt op de website en al 15 enthousiaste burgemeesters maakten hun idee voor A concreter tijdens een droomatelier! Bekijk hier de resultaten van het eerste droomatelier. Heb je zin om één van deze 15 ideeën verder te leren kennen of uit te werken? Geef dan zeker een seintje! Dan brengen we jou met de burgemeester van dit idee in contact.
Daarnaast ben je meer dan welkom om zaterdag 20 mei mee te komen nadenken over de toekomst van A of om je idee alvast op onze website te posten.

We kijken ernaar uit jullie ideeën te horen en deze samen uit te werken tot een Pact van A!

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.