J100 wijkwandeling Borgerhout

Op 25 november organiseren de Borgerhoutse jongeren van J100 een wijkwandeling in hun buurt. Op deze wandeling zullen de jongeren over hun wijk vertellen en aantonen hoe zij Borgerhout beleven. We starten om 14u en eindigen om 16u met een feestelijk moment in de Roma. Iedereen is alvast van harte welkom om mee te komen wandelen. Verder info volgt snel, maar schrijf alvast de datum in je agenda!

Met het project J100 willen Antwerpse jeugdorganisaties de positie van jongeren in de stad versterken door hen een eigen stem te geven. De jongeren dromen van een boomhut die hun ideeën symboliseert. Deze droomhut zal de plek worden waar de J100-jongeren andere stads- en beleidsmakers willen uitnodigen om met hen in dialoog te gaan naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen. Maar ook daarna zal het een plek blijven waar Antwerpse kinderen en jongeren kunnen blijven dromen.

Project ingediend door JES vzw en ondersteund door de Stichting P&V in het kader van de projectoproep “My Future, Our Society” rond collectieve actie bij jongeren.

Website: http://jesantwerpen.be/uncategorized/j100/

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.