Hoe mee de stad maken?

Antwerpen staat voor grote uitdagingen. De stad groeit steeds verder. Elke buurtgroep, actiecomité, organisatie, … heeft zijn idee over de toekomst van zijn stad. Maar samen weten en kunnen alle Antwerpenaren meer. Antwerpen aan’t woord daagt elke Antwerpenaar uit om samen de agenda van de stad te maken voor de komende 6 jaar. Iedereen kan uitdagingen indienen om de stad properder, veiliger verkeersvriendelijker…. te maken. Of voor deze uitdagingen samen naar oplossingen te zoeken.

  • HOE KUNNEN ANTWERPENAREN MEE DE STAD MAKEN?

Vanaf begin mei tot eind september Antwerpenaren stadsgenoten uitdagen om mee te denken en praten over de toekomst van Antwerpen:

• 5-delige lezingenreeks ‘Antwerpen overmorgen’ waar Antwerpenaren informatie krijgen over de uitdagingen van morgen (zie ook http://www.antwerpenaantwoord.be/content/lezingen-hoe-ontwaakt-antwerpen-morgen)

• Antwerpenaren kunnen hun uitdagingen en oplossingen posten op maakdestad.be

• Antwerpenaren kunnen vrienden, buren, kennissen, collega’s, leden van je club, … verzamelen voor een maakdestadrondetafel. Wij hebben een praktische handleiding en leveren indien nodig een gespreksbegeleider.

3 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.