Hernieuwing participatiecharter Park Groot Schijn

Tijd: 
din, 08/12/2015 - 13:51
Datum Evenement: 
zat, 12/12/2015 - 16:00 - 18:00

Elke dag brengen tientallen verenigingen in Park Groot Schijn mensen samen om te sporten, te ontspannen of om de mooie natuur te ontdekken die verscholen ligt achter de stadsdrukte. Om de vele mogelijkheden van dit gebied volledig te benutten wordt het heringericht tot een open sport- en recreatiepark met een eigen identiteit. Het intensieve participatietraject (opgestart door Antwerpen aan’t woord) resulteerde in een Masterplan voor Park Groot Schijn. Het bestuur wil dit participatieve traject bevestigen en zal daarom het participatiecharter hernieuwen.

Hernieuwing participatiecharter

Tijdens het Winterfeest Deurne op 12 december gaan de stad Antwerpen, het district Deurne, Antwerpen aan ’t Woord en de participatiestuurgroep het participatiecharter voor de komende periode ondertekenen. De participatiestuurgroep is een vertegenwoordiging van de gebruikers van Park Groot Schijn. Zo geeft het huidige bestuur aan dat ze achter de participatieve realisatie van Park Groot Schijn staat.

Plechtige ondertekening

Wij nodigen u graag uit op de plechtige ondertekening van het participatiecharter. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 12 december 2015 om 16 uur in het clubhuis van de Phantoms, achter de cafetaria van de schaatsbaan, Ruggeveldlaan 488, 2100 Deurne.

Inschrijven verplicht

Gelieve voor 8 december in te schrijven via tel.03 338 45 88 of wijkoverleg.deurne@stad.antwerpen.be. Maximum twee afgevaardigden per organisatie. Wij hopen u daar te mogen verwelkomen om samen met ons een glas te drinken op het verdere verloop van Park Groot Schijn.

Meer info

Stedelijk wijkoverleg Deurne, wijkoverleg.deurne@stad.antwerpen.be of tel. 03 338 45 88.