De laatste eindjes : wie haakt nog mee in?

Ken je mensen die graag nog een handje toesteken? Of heb je zelf zin om met breinaald of haakpen aan de slag te gaan om nog een muts of sjaal te maken?

Iedereen is van harte welkom donderdagmiddag 23 november en donderdagmiddag 7 december. Telkens van 14u tot 16u doorlopend in Sint Anneke Centrum, Hanegraefstraat 5 Linkeroever (naast de blauwe kerk). Er is breimateriaal en wol voorzien. Er is thee en koffie. Iedereen welkom, zowel beginners als gevorderden. In bijlage vinden jullie een sfeerbeeld van één van onze bijeenkomsten. Het is altijd een warme, gezellige en hartelijke bijeenkomst.

We gaan nog twee donderdagnamiddagen op Linkeroever gezellig breien en haken samen om zoveel mogelijk warme sjaals, wintermutsen en knusse dekentjes te doneren aan het Rode Kruis Opvangcentrum. 21 december gaan we de met liefde gemaakte spullen daar persoonlijk afgeven. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij de Burgerbegroting district Antwerpen en de inzet van vele hakende en breiende handen. Dank aan iedereen die heeft mee geholpen!

Stuur deze uitnodiging gerust door of verspreid mee via jullie communicatiekanalen aub. Waarvoor alvast zeer veel dank!
Iedereen die wil mee doen loopt gewoon langs en zet zich bij... Inschrijven is niet nodig. Gratis deelname.

Warme groeten,
Joke en Eef

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.