Consul-Anten: quiz mee!

Consul-Anten zijn vrijwilligers met een hart voor Antwerpen. Ze geven digitale presentaties en begeleiden wandelingen. Ze vertellen over schilders, schrijvers, mode , muziek, architectuur, … met een specifieke invalshoek op Antwerpen. Ze willen inzetten voor verenigingen, dienstencentra, rust –en verzorgingstehuizen en voor organisaties met speciale aandacht voor senioren en kansengroepen (OCMW-klanten, nieuwkomers, mensen die in armoede leven, …) en deze groepen de kans geven om kennis te maken met wat Antwerpen aan cultuur te bieden heeft.

Op het Maak de stad Festival kan je bij hen genieten van hun quiz die ze gemaakt hebben over Antwerpen: 
“Quizt’t” is een luchtige, eenvoudige quiz met prettige beelden en vragen. Je gaat Antwerpen verkennen aan de hand van personen, pleinen, straten, monumenten, ...Met het beeldmateriaal en de bijbehorende vragen doe je een herkenningstocht door de stad. Wat wie en waar is ’t Stad? Voor de ingeburgerden een vraag, voor de anderen een ontdekking!

De activiteit gaat door bij dienstencentrum De oever, Korte Ridderstraat 18, 2000 Antwerpen.  Ze starten op zaterdag 16 november om 14.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. Tijdens de pauze kan je iets tegen betaling consumeren in het cafetaria van het dienstencentrum.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 40 personen. Wil je deelnemen aan de quiz, meld je dan aan bij:
Vormingplus regio Antwerpen
Klokstraat 12
2018 Antwerpen
03 230 03 33
info@vormingplusantwerpen.be

Meer info via http://www.consulanten.be/Home.html

 

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.