Bevraging 'Over de ring' Zuidoost al ingevuld?

De afgelopen twee maanden gingen we samen met velen op verkenning. Vanaf november start de ontwerpfase. Als afsluiting van de onderzoeksfase roepen we alle deelnemers van het 'Over de Ring' traject Zuidoost op om onze tweede bevraging in te vullen.

Tijdens de eerste fase van het ontwerpproces verkenden we samen de bestaande informatie en kennis over leefbaarheid, mobiliteit, projecten langs de ring en de tunneltechniek. We verkenden ook letterlijk de wijk met een wijkwandeling en verschillende luistersessies. In de tweede bevraging kijken we vooruit naar de keuze van pilootprojecten. De overkapping gebeurt in verschillende fasen. De Vlaamse overheid en de stad hebben voor de eerste fase samen 1,25 miljard euro gereserveerd voor zogenaamde pilootprojecten. Elk van de segmenten mag in maart 2018 een aantal voorstellen doen. In de bevraging polsen we naar de criteria die jij belangrijk vindt om de rangschikking op te maken van de voorgestelde pilootprojecten. Wil je mee de toekomst richting geven? Vul dan hier onze bevraging in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccheeJd4gMplcxkuZ96H-bRJ9Y5XYV.... In de bevraging krijg je meer informatie en achtergrond. Je kan het belangrijkste deel van deze bevraging ook invullen als je nog naar geen enkel moment bent kunnen komen!

De afgelopen weken organiseerden we al tien luistersessies. In de luistersessies gaan we samen op zoek naar de sterke/minder sterke plekken langs de Ring. Het ontwerpteam wil ook een beter zicht krijgen op hoe iedereen zich beweegt over en langs de Ring. De komende week organiseren we nog verschillende luistersessies. Wil je mee input geven aan de ontwerpers om hun ontwerp beter te maken? Meld je dan aan voor een van de volgende luistersessies:

- dinsdag 7 november van 20.00 tot 22.00 (Heilige Familie school (De Bruintjes); Jan Moorkensstraat 95)
- woensdag 8 november van 10.00 tot 12.00 (Academie Berchem 2e verdieping boven bieb; Willem Van Laarstraat 15-17)
- woensdag 8 november van 20.00 tot 22.00 (volxkeuken Babouchka Ploegsteertpleintje).
- donderdag 9 november van 18.00 tot 20.00 ( Link 26 voor Berchemse bedrijven en ondernemers).

Aanmelden voor een van bovenstaande momenten kan via een eenvoudige mail naar Zuidoost@overdering.be met vermelding van de datum van de luistersessie.
Stuur dit bericht gerust door naar andere geïnteresseerden!

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.