Beursvloer

Je kent het wel. Als lid van een organisatie zoek je middelen om iets gedaan te krijgen. Om niet steeds in wafelbak, toiletpapierverkoop en andere geldinzamelingsacties te verzeilen is er nu een alternatief: de Beursvloer. Zoek je een locatie om te vergaderen, een copietoestel om een nieuwsbrief af te drukken, enz. dan kan je terecht op een Beursvloer.

De Beursvloer is een evenement waarbij bedrijven en verenigingen (maatschappelijke organisaties) elkaar gedurende 2 uren ontmoeten. In een informele en dynamische sfeer maken ze matches tussen de vraag van de enen en het aanbod van de anderen.

Wat de Beursvloer origineel maakt, is het mogelijke wederzijdse karakter van de matches: aan de verenigingen wordt gevraagd om indien mogelijk een tegenprestatie te verzinnen – hoe miniem ook – voor de diensten aangeboden door de bedrijven.

Het gaat hier om een win-win situatie.

Wil je meer weten surf dan naar www.beursvloerantwerpen.be

 

Beursvloer

Deelnemers beursvloer 2012

Donderdag 1 maart is er opnieuw de jaarlijkse beursvloer. De lijst van deelnemende bedrijven en verenigingen staat nu online. Inschrijven kan via http://www.beursvloerantwerpen.be/nl/schrijf-in

Klik op onderstaande links voor een overzicht: