Antwerpen Aan't woord

Onderteken het Antwerps Manifest!

't stad maken we samen! Dat is al 10 jaar de overtuiging van het participatienetwerk Antwerpen aan't woord. Ter gelegenheid van onze tiende verjaardag hebben we het Antwerps Manifest geschreven. Hierin leggen we uit waarom we dit zo belangrijk vinden. Antwerpen staat voor gigantische uitdagingen. Samenwerking in de stad tussen burgers, middenveld, administratie, politiek, ondernemers, ... is essentieel om Antwerpen welvarend te houden/maken. Participatie van burgers is niet voldoende.

Lees verder


Symposium '10 jaar participatie' (15/11)

Het Antwerps participatienetwerk “Antwerpen aan’t woord” bestaat 10 jaar. En dat moet gevierd worden! Het is bovendien een goed moment om terug te kijken. En een blik op de toekomst te werpen. Niet enkel met een blik op Antwerpen, maar op diverse steden en gemeenten in Vlaanderen.

Lees verder


Maak de stad festival (16/11)

’t Stad maken we samen. Dat is al 10 jaar onze overtuiging  En Antwerpen bruist van de prachtige en inspirerende initiatieven die dit illustreren; Park Spoor Noord, De Roma, Let's go urban, Antwerp-G stars, Warme buurt, ... Naar aanleiding van onze 10e verjaardag willen we al deze mensen en hun initiatieven in de kijker zetten. 

Lees verder


Maak de stad café

Op het stadsfestival hopen we zoveel mogelijk gepassioneerde Antwerpenaren samen te brengen. Het moet dé plek worden om ideeën en ervaringen uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen. Waar kan dat beter dan op café? Michel Zaalblok van de Surinaamse vereniging Sudisobe vzw voorziet snelle wereldsnacks als tussendoortjes. Breng uw business naamkaartjes mee en al uw wilde plannen!

Zaterdag 16 november 2013

Lees verder


Maak de stad Feest (16/11)

Het Maak de stad festival willen we afsluiten met een spetterend Maak de stad feest. Daar verwelkomen we al onze vrienden die mee ‘t stad willen maken, oude en nieuwe. Open voor iedereen! Want samen ’t stad maken is ook samen feesten!

Lees verder