Algemene Vergadering 'Over de Ring' team Zuidoost: uitnodiging

Was jij aanwezig op de Ringdag in september? Heb je mee gedaan aan een luistersessie? Heb je mee de ontwerpers rondgeleid tijdens de wijkwandeling? Of was je aanwezig op een van de infosessies? Of ben je gewoon geïnteresseerd in het verloop van de eerste (onderzoeks)fase?

Schrijf je dan via onderstaande link in voor de eerste 'Algemene vergadering' van team Zuidoost op 26 oktober 2017. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:
• Bondige presentatie van de lessen getrokken uit de verschillende sessies (infomarkt)
• Toelichting van de analyses door het projectteam
• Interactieve verkenning van de strategische en prioritaire projecten voor de ontwerpfase (fase 2)
Deze eerste algemene vergadering is een belangrijke stap. We denken samen na over de prioriteiten voor het segment Zuidoost. De input wordt gebruikt als basis voor de bespreking met de intendant, de vertegenwoordigers van het toekomstverbond en de andere ontwerpteams.

Plaats van afspraak : Koninklijk Atheneum; Uitbreidingstraat 246, Berchem (Boven de sporthal)

Onthaal vanaf 19u30. Start algemene vergadering : 20u.

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScExhMmaAkpW0fkgccLp-VNrklB6iEo.... Hier kan je je ook opgeven als je nog wil meedoen aan een van de geplande luistersessies. De input van deze luistersessies is voor het ontwerpteam onmisbaar om een beter beeld te krijgen van het segment Zuidoost en jullie visie daarop.

Herinnering: Op 19 oktober gaat onze laatste infosessie door. Wil je meer informatie over de mobiliteit van de toekomst? Kom dan zeker naar de infosessie 'Mobiliteit' van 20u tot 22u in het Parochiecentrum Groenenhoek Helderstraat 57, Berchem.

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.